HELT NYA DISCOVERY – VÅR MEST ALLSIDIGA SUV NÅGONSIN

Land Rover, Nyheter - 7 november 2019

Bilen stortrivs inte bara i staden utan kör också oklanderligt i all sorts terräng. Genom den slående och dynamiska exteriören samt den höga nivån av elegans och förförande lyx ger vi dig en bil med allsidighet i världsklass.

Det nya Terrain Response® 2-systemet fortsätter att säkra sin position som bäst i Discovery-klassen när det kommer till framkomlighet i utmanande terränger. De unika köregenskaperna tillsammans med möjligheten att dra 3,5 ton och att den rymmer 7 fullvuxna ger Discovery en överlägsen mångsidighet.

Den nya Discovery är klar, oavsett vart du ska och vad du ska ha med.

Vill du vara först med att uppleva nya Discovery? Gör ett besök hos din lokala återförsäljare under premiärhelgen 22-23 april.